Nu behöver vi Dig!

  • 30 nov 2019

Nu behöver vi Dig!

Seglarskolan behöver en ny ansvarig. Annars måste vi lägga ned och de 30-talet barn som brukar anmäla sig får ingen undervisning i båtliv och segling. Allt är klart och planerat, inklusive erfarna instruktörer och kursinnehåll, och det enda som saknas är en ansvarig medlem som håller ihop kursen.

Christer Klinth har efter drygt 5 år som ledare för Seglarskolan i Stocksunds båtklubb bestämt sig för annat styrelsearbete i klubben (en roll som Klubbmästare). Det har varit fantastiskt kul att se Christer utveckla juniorverksamheten. Men nu får någon annan med sjövana ta över, varför inte en förälder till elev i Seglarskolan?

Det finns bra båtmaterial, både motor- och segelbåtar, uppfräschad klubbstuga, administrationsstöd samt upparbetade rutiner för bla. samarbete med Marina Läroverket etc etc. Vidare finns 6 stycken instruktörer, bla elever från Marina Läroverket, som har varit med ett par år. Verksamheten är givetvis försäkrad. Christer har lovat att finnas kvar som rådgivare, bollplank osv.

Stocksunds båtklubb söker alltså nu en ledare för verksamheten. Det gäller att vara närvarande och leda verksamheten på plats under fem söndagar på våren och fem söndagar på hösten. Jag vet att det är ett stort åtagande men samtidigt får man mycket tillbaka genom att se glädjen och utvecklingen hos alla dessa juniorer.

Ta chansen att göra något som verkligen uppskattas samtidigt som du kommer få mycket roligt med barn och föräldrar. Jag och Christer Klinth hoppas du vill träffas över en kopp kaffe så vi får berätta mer.

Ring eller Maila!

Mer om juniorlektionernas upplägg och teman hittar du på  

www.stocksundsbk.se/seglarskolan/

  seglarskolanstocksund

Med bästa klubbhälsningar,

Erik Albinsson
Ordf Stocksunds Båtklubb
070-492 78 33
erik.b.albinsson (at) gmail.com